Pobednicka ideja

Ideja aplikacije VR Montenegro je da se na veoma jednostavan i inovativan način turistima prikažu sve priče/legende vezane za Crnu goru uz pomoć virtuelne realnosti. Ono što želimo je da svaka priča bude snimljena za prikaz u VR-u i da se na taj način prikaže turistima. Takodje VR omogućava da se neki istorijski lokaliteti „obnove“, da se prikažu u originalnom izdanju. Jedna od ideja je da se turističkim agencijama ponudi nešto skroz novo, da mogu da vode ture i uz pomoć naše aplikacije, znači da se ponuda podigne na skroz novi nivo.

Utisci

Verovatno najbolji hakaton na kom sam učestvovao, ne zato što smo pobedili, već zato što je organizacija bila stvarno na vrhunskom nivou, sama lokacija, usluga, bukvalno učesnici nisu morali da se pomere od računara, konobari su donosili sve što je trebalo od pića, hrane, sve..

Takođe veoma bitno je to da smo mi radili VR aplikaciju, čim smo odlučili to da radimo, organizatori su se iscimali i nabavili nam potrebnu opremu bez obzira što je bila nedelja taj dan kad se to dešavalo.

Tim:

alt text

Mirko Francuski

Dejan Pejcev

Milijana Komad

Mikica Ivosevc (ja)

Linkovi:

Pobednici hakatona 2017 VR Montenegro

Cabrio porche i lootola podeili glavnu nagradu

Timovi iz Hrvatske i Srbije podelili glavnu nagradu

Organizatori:

Digitalizuj me

Logate

Almara Beach Club